Nieuws december 2017

60-Jarig huwelijk echtpaar Hoekstra-De Vries

21 december 2017

Op maandag 18 december jl. was het echtpaar Hoekstra-de Vries uit Koarnjum 60 jaar getrouwd. Het echtpaar is in 1957 getrouwd in het oude gemeentehuis van Leeuwarderadeel te Huizum.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen tijdens de zondagse wandeling aan de Langebuorren te Stiens. Na 6,5 jaar verkering werd er getrouwd. Samen heeft het echtpaar 24 jaar een tuinderij in Koarnjum gerund, waarna de heer Hoekstra is gaan werken als groenmedewerker bij de gemeente Leeuwarderadeel.  Het echtpaar heeft 4 kinderen en 3 kleinkinderen.

De heer, Hoekstra geboren op 19 januari 1934, is nog zeer actief lid bij de biljartclub de Bining te Koarnjum. Ook zijn vrouw, die geboren is op 9 juli 1931, is actief  lid bij koersbalclub ‘De Biningrôllers’ in het dorpshuis te Koarnjum. Deze hobby’s hebben de hoogste prioriteit in de agenda van het echtpaar.

Voor burgemeester Joop Boertjens was dit het laatste jubileum binnen de gemeente Leeuwarderadeel. Hij heeft namens het gemeentebestuur de felicitaties en bloemen overgebracht.