Bedrijfsuitje om wild van te worden

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje op de planning? Nood aan een teambuildingmoment? Wat is er fijner dan met zijn allen gezellig te tafelen? Je zou het lokale restaurant om de hoek kunnen reserveren of misschien wel een sterrenzaak uitzoeken. Maar, wil je het toch net wat origineler aanpakken, kies dan misschien eens voor een heuse wildproeverij ten midden van de pracht en praal van de Veluwe. Wildproeverij.nl is in dat geval alvast de place to be. Wij vertellen je graag wat je mag verwachten wanneer je één van hun arrangementen besluit te boeken.

De Veluwe op je bord

Ten midden van de Veluwse bossen ligt een stukje natuur dat op zich alleen al adembenemend mooi is. Voeg daar een heuse wildsensatie aan toe en je kan rekenen op een unieke ervaring. Het draait bij wildproeverij.nl niet enkel om het proeven van het wild, je treedt eveneens binnen in hun biotoop. Onder het motto “De Veluwe op je bord” worden totaalervaringen aangeboden die je doen watertanden.

Van bos tot bord

Bij dit arrangement kom je tijdens een middag- en avondsessie alles te weten over het wild dat zich in de Veluwe schuil houdt. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreidde proeverij bij. Je boekt het ‘van bos tot bord’ -arrangement voor 99 Euro per persoon op één van de vooraf te kiezen dagen.

Masterclass Veluws wild en wildbereidingen

Liever de foodie in jezelf naar boven laten komen? Laat jezelf helemaal gaan tijdens deze unieke masterclass. Je leert er alles over het bereiden van wild en uiteraard kom je, na het opdoen van heel wat kennis, ook culinair aan je trekken. De masterclass start vroeg in de voormiddag en houdt je in de ban tot acht uur in de avond. Tickets voor deze masterclass bestel je voor 225 Euro per persoon.

Stoere OFYR workshop

Mag het allemaal net iets stoerder en volgens de laatste trends? Dan kom je met deze bijzondere OFYR workshop helemaal aan je trekken. OFYR WAT? OFYR is de nieuwste trend op gebied van buiten koken. De kegelvormige vuurschaal zorgt, omwille van zijn vorm, voor een variatie aan kooktemperaturen. De rand gebruik je ondertussen gewoon als een soort van tepanyaki. Dat biedt heel wat mogelijkheden voor een uitgebreidt smakenpakket. Deze workshop staat dan ook geheel in het teken van koken en grillen op de OFYR. Voor 150 Euro per persoon ben je voortaan een expert in het grillen op dit toestel.

Partners met een meerwaarde

Door het zorgvuldig uitzoeken van de juiste partners zorgt wildproeverij.nl voor een extra meerwaarde tijdens de arrangementen. Alle partners hebben alvast één ding gemeen: het verhaal achter de Veluwe.

Epe bier collectief

Je wildproeverij naar een hoger niveau tillen doe je dankzij één van de speciale bieren van het Epe bier collectief. Ieder bier beschikt dan ook over een extra toets met wildkarakter.

De echoput

Kies je voor het arrangement ‘masterclass Veluws wild en wildbereidingen’, dan maak je meteen kennis met het beste wildrestaurant van Nederland: de echoput.

Slagerij Ter Weele

Tijdens de arrangement wordt niet om het even welk stukje vlees bereidt. Slagerij Ter Weele staat bekend als echte wildslager. Ze demonstreren je dan ook met plezier hoe ze een edelhert uitbenen met de nodige kennis en ambacht.

Wensen op maat

Een arrangement bij wildproeverij.nl is op zich al een unieke belevenis. Maar, ook hun flexibiliteit springt in het oog. Zo maken ze gebruik van verschillende locaties in de buurt van de Veluwe. Een week van tevoren krijgt u de exacte locatie te horen. Ook voor bedrijven bieden ze heel wat extra mogelijkheden. Zo kan j ervoor kiezen om je uitje in exclusief gezelschap te houden, meerdaagse arrangementen te boeken of een heuse klantendag in elkaar te steken. Wildproeverij.nl zorgt er voor dat het concept helemaal past binnen jouw verwachtingen.

Overnachten

Is de Veluwe een eindje rijden? Of misschien heb je wel enkele glaasjes te veel op? Wil je je dag in alle rust en comfort kunnen afsluiten, dan kan je beroep doen op één van de nabijgelegen hotels om te overnachten. Tip: De echoput biedt naast culinaire hoogstandjes ook ruimte tot overnachting.

Met zijn allen naar de Veluwe

Ben je inmiddels ook helemaal wild geworden van dit unieke, smaakvolle concept? Op de website van wildproeverij.nl kan je heel eenvoudig zelf reserveren. Je ziet meteen de beschikbare momenten en arrangementen. Wij kunnen alvast niet wachten om de Veluwe en zijn wild te ontdekken.

Geplaatst in: Koken