Caruso: De beste investering voor je werkgarderobe!

Caruso winkel

Voor mijn baan moet ik me altijd representatief en zakelijk kleden, dus mijn werkgarderobe bestaat voornamelijk uit kledingstukken zoals blazers, pantalons en overhemden. Als ik weer eens iets nieuws nodig heb, dan shop ik graag bij Pauw.com, want deze winkel verkoopt heel veel mooie merken die perfect zijn om naar kantoor te dragen. Zo heb ik hier laatst ook weer een prachtig zakelijk pak gekocht in een donkerblauwe kleur. Hij is van het merk Caruso en ik ben (zoals gewoonlijk) weer heel erg blij met deze aankoop!

Ten eerste ben ik enorm tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe Caruso Business Suit. Ik heb in het verleden wel vaker stukken van dit merk gekocht en ze gingen altijd heel erg lang mee. Ik ben er daarom van overtuigd dat dit bij mijn nieuwe Caruso aanwinst niet anders zal zijn. Alle kledingstukken van dit merk worden in Soragna (Italiƫ) geproduceerd, dus als je Italiaans vakmanschap wel kan waarderen, dan raad ik dit merk absoluut aan! Het pak is trouwens van 100% wol gemaakt en dat vind ik persoonlijk ook een enorm pluspunt. Ik ben namelijk echt geen fan van synthetische materialen in pakken omdat ik vind dat dit toch al snel goedkoop oogt. Mijn Caruso pak heeft daarentegen een hele luxe uitstraling. Ik draag het bijvoorbeeld graag naar belangrijke meetings, maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals chique diners met mijn klanten is dit mooie pak echt perfect. De luxe afwerking van het pak geeft me echt net dat beetje extra zelfvertrouwen en een autoritaire uitstraling. Dit laatste is soms heel belangrijk in mijn werk en ik ben ervan overtuigd dat dit Caruso pak me al vaker geholpen heeft om succesvolle zakendeals te sluiten!

Verder ben ik ook blij met het design van deze Caruso Business Suit. Er zitten twee knoopjes op de blazer en twee zakken aan de zijkanten, maar verder is dit pak erg minimalistisch qua design. Het ontwerp is heel klassiek en daar houd ik wel van. Voor mijn baan wil ik er representatief uitzien, maar het hoeft ook weer niet ouderwets te zijn. De Caruso Business Suit biedt wat dat betreft de juiste uitstraling waar ik naar op zoek ben. Het is een Business Suit, dus dit pak kun je natuurlijk iedere dag aan naar kantoor, maar wat mij betreft kun je hem ook dragen naar bruiloften of andere chique gelegenheden. Het leuke is dat je dit pak met allerlei leuke overhemden kunt combineren. Als ik naar kantoor moet, dan draag ik er vaak een lichtblauw of wit overhemd onder. Vervolgens combineer ik mijn werkoutfit met bruine of zwarte leren schoenen en dan zie ik tiptop uit. Naar bruiloften of diners draag ik de Business Suit dan weer graag met bijvoorbeeld overhemden voorzien van gekke printjes of kleurtjes. Ook vind ik het fijn dat ik de pantalon en het jasje los kan dragen. Ik draag de stukken dan bijvoorbeeld met andere broeken of blazers van Caruso. Deze afwisseling houdt mijn werkgarderobe een beetje spannend en verfrissend!

Samenvattend kan ik dus concluderen dat ik heel erg tevreden ben over mijn nieuwe aankoop van Caruso. Het mag dan wel een lieve duit kosten, maar ik denk dat het een enorm goede investering is. Wat mij betreft is deze Business Suit het perfecte pak om aan te trekken naar verschillende gelegenheden. Door de goede kwaliteit en het tijdloze design weet ik echt zeker dat ik nog jaren plezier ga hebben van dit pak!

Geplaatst in: Fashion