Common Projects sneakers

Common Projects sneakers

Ik heb stiekem een sneaker-verslaving en daarom kan ik het nooit laten om weer nieuwe sneakers te kopen als ik een mooi paar zie. Laatst heb ik dus ook weer geweldige sneakers van Common Projects besteld bij mijn lievelingswinkel Pauw.com. Ik had dit merk al langer in mijn vizier, want een vriendin van me is altijd helemaal lyrisch over haar eigen Common Projects sneakers. Ik heb zelf voor de Retro Low Glossy Sneakers gekozen en ik kan net zoals mijn vriendin beamen dat het echt superleuke sneakers zijn!

Ten eerste zien de sneakers er supertof uit. Ik heb sneakers met de gekste designs in mijn kast staan, maar deze keer ben ik op zoek gegaan naar meer minimalistische, tijdloze sneakers met een moderne twist. De Retro Low Glossy Sneakers van Common Projects voldoen helemaal aan deze beschrijving! De schoenen zijn gemaakt van wit leer en het ontwerp is heel “clean”. Het lipje op de hiel en de veters hebben daarentegen een contrasterende donkerblauwe kleur en dat maakt de sneakers weer heel eigentijds. De sneakers zitten laag bij je enkels en dat is een groot pluspunt, want dan lijken je kuiten en enkels optisch slanker. Ik vind het daarnaast gewoon erg leuk als je een stukje van je enkels ziet, want dat geeft een sportieve look aan je hele outfit. Door het minimalistische design en de neutrale witte kleur kan ik de sneakers overal mooi mee combineren. De schoenen maken elke look een stuk frisser, jonger en moderner. Zo draag ik de schoenen bijvoorbeeld graag onder een skinny jeans, maar een rokje, jurkje of zelfs een nette pantalon behoren ook tot de mogelijkheden. Ik draag de sneakers soms dus naar mijn werk onder een pantalon en een blazer. Ze maken mijn werkoutfits namelijk smart casual en dat vind ik af en toe wel een fijne afwisseling met de zakelijke en stoffige outfits die ik normaal zou dragen op kantoor. Ik heb van verschillende collega’s ook al complimentjes over mijn nieuwe sneakers gehad!

Verder sta ik ook helemaal versteld van de goede kwaliteit van deze Common Projects sneakers. Ze zijn namelijk gemaakt van prachtig wit leer van Italiaanse kwaliteit. Het leer is erg stevig, maar tegelijkertijd ook soepel genoeg dat het heerlijk om je voeten zit. Ik heb helemaal geen last van blaren of wat dan ook gehad met deze schoenen en ik kan ze gerust de hele dag aan. Ze zitten enorm lekker en het lijkt alsof je op wolkjes loopt. In het begin was ik natuurlijk erg zuinig op de schoenen, want ik ben nogal een kluns en dan zijn witte schoenen niet altijd een goed idee. Gelukkig zien deze witte Common Projects sneakers er nog steeds als nieuw uit, ondanks het feit dat ik ze al een hele tijd bijna iedere dag draag. Als er af en toe een vlek op komt, dan kun je dat makkelijk wegvegen met een vochtig doekje. Verder heb ik ze (op aanraden van Pauw.com) ook ingespoten met een speciale spray, zodat het leer beschermd blijft tegen regen en ander soort vuil. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de witte sneakers niet meer wit zullen zijn na verloop van tijd. Al met al ben ik dus enorm tevreden met deze Common Project sneakers!

Geplaatst in: Fashion