Een Heerlijke Vakantie op de Veluwe

Vakantie Veluwe

Bij ANWB-camping De Helfterkamp op de Veluwe geniet u van een gemoedelijke, verzorgde camping. Hier kunt u volledig tot rust komen, maar ook gebruik maken van diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. De Helfterkamp biedt zowel jong als oud een plek om zich heerlijk thuis te voelen. Op camping De Helfterkamp bent u volledig voorzien van een rustige omgeving in de natuur en een prachtige beleving. Op deze camping staan zowel netheid als comfort en gastvrijheid hoog in het vaandel. De camping is van alle gemakken voorzien.

Natuur, Groen en Wild bij De Helfterkamp

De Helfterkamp is in 2019 verkozen tot ‘Mooiste Groene Camping van het jaar’ en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze mooie camping ligt ten midden van de natuur van de mooie Veluwe.. Met liefde en aandacht voor de natuur beheren Bart en Kirsten de campingplekken en het terrein.

Vergeet echter zeker niet verder te kijken en ga per fiets of juist wandelend erop uit om te genieten van de prachtige Veluwe. Overal waar u kijkt ziet u groen en natuur, zowel op als rondom de camping. Natuurbehoud is van groot belang voor de eigenaren en daar heeft u als campinggast dan ook volop baat bij. Met de kinderen vissen in de beek, of in alle rust lekker wandelen door het bos, bij De Helfterkamp is er voor ieder wat wils.

Op en rondom de camping is er een prachtige omgeving die zeker de moeite waard is. Voor de kleintjes is er een ontdekkingstocht, maar ook een excursie welke geleid wordt door een natuurbeheerder behoort tot de mogelijkheden.

Huisdieren bij De Helfterkamp

Op alle kampeerplekken en in de bungalow zijn honden zeer welkom! In zowel het bos als het losloopgebied aan de overzijde van de mooie camping kunnen de honden naar hartenlust ravotten en spelen.

Services en voorzieningen bij De Helfterkamp

Op deze prachtige camping op de Veluwe heeft u de keuze uit ruim opgezette velden met én zonder speeltoestellen. De velden met speeltoestel zijn zo ingedeeld dat u de kinderen altijd goed kunt zien als zij aan het spelen zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy. Er is een receptie met winkeltje aanwezig. Uiteraard kunt u kosteloos gebruik maken van de WiFi. Ook worden er fietsen verhuurd, zijn de sanitaire ruimtes zeer netjes en kunt u gebruik maken van een vers-brood-service. Ook aan de honden is gedacht; er is een honden-losloopgebied tegenover de camping! Voor meer informatie over de services en voorzieningen kijkt u op www.helfterkamp.nl/faciliteiten-camping.

Zien, doen en beleven bij De Helfterkamp

Op Veluwecamping De Helfterkamp zijn voorzieningen en belevenissen voor jong en oud. Zo is er een kinderboerderij en animatieteam aanwezig. Het animatieteam is een professionele animatie-organisatie die er is voor zowel de kleinere als de wat grotere kinderen. Kinderen kunnen ook genieten van een speelweide, zich vermaken bij de kikkerpoel of bij de beek. Ook kunnen zij terecht bij De Schuure, waar op deze camping vele activiteiten plaatsvinden. Ook kunnen ze hier terecht voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of om piano te spelen, tv te kijken of een goed boek te lezen.

Vanwege de ideale ligging, bevindt u zich op een wandel- en fietsknooppunt met 100% wildgarantie. Er liggen verder een bos, weilanden en een dassenburcht. Verder kan er jeu de boules gespeeld worden, genoten worden van een Veluwse Proeverij en nog veel meer.

Zo kunnen zowel u als de kinderen zich de gehele dag buiten vermaken zonder de camping af te hoeven.

Wilt u De Helfterkamp echt ontdekken en wilt u een virtuele tour van de camping nemen, klik dan hier https://www.helfterkamp.nl/faciliteiten-camping/en u vindt de virtuele tour onderaan de pagina.

Evenementen en extra’s bij De Helfterkamp

Wil u iets extra’s toevoegen aan uw verblijf? Ook daar heeft De Helfterkamp aan gedacht. Zo kunt u de sprengen en beken ontdekken, komt de lokale visboer op bezoek, kunt u voetbalwedstrijden kijken, is er een rambotocht, een spooktocht én een sprookjestocht. Ook zijn er musicals, een fanfare en een roofvogelshow. Nabij De Helfterkamp vindt u verder een ruime keuze uit zeer goede restaurants, zoals het sterrenrestaurant De Leest. Op fietsafstand ligt ook een heerlijk saunaresort aan een prachtig zwemmeer; De Veluwse Bron.

Accommodaties bij De Helfterkamp

De Helfterkamp biedt compleet ingerichte stacaravans, een ruime bungalow met tuin en toercaravans aan. Daarnaast bent u uiteraard ook met uw caravan, camper, tent of ander kampeermiddel van harte welkom op deze prachtige, groene camping. De velden zijn zeer ruim opgezet en op praktische wijze ingericht.

Deze camping is perfect voor gezinnen en kinderen en voor eenieder die op zoek is naar ontspanning, natuur en rust. Alle velden zijn omgeven door groen, waarbij de plekken die zich aan de randen bevinden zorgen voor een extra natuurbeleving en een nog groter gevoel van rust en ruimte.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over camping De Helfterkamp? Voor meer informatie over de camping en de diverse accommodaties bij de Helfterkamp klikt u hier: https://www.helfterkamp.nl/accommodaties/.

Geplaatst in: Vakantie