Gym shorts voor Binnen & Buiten de sportschool

Gym shorts

Ik ben iedere week minstens drie keer in de sportschool te vinden, dus ik vind het leuk om er dan hip uit te zien. Daarom shop ik regelmatig voor nieuwe sportkleding en nu ben ik helemaal fan van mijn nieuwe workout gym shorts van GorillaWear.com. Ik heb de Women’s New Jersey Sweat Shorts in een roze kleur om precies te zijn en hij staat me echt geweldig, al zeg ik het zelf!

Dit roze sportbroekje van Gorilla Wear is echt ideaal voor gemotiveerde mensen in de sportschool. De shorts zitten namelijk heerlijk en je kunt er moeiteloos burpees, snap jumps en andere oefeningen in doen, zonder dat de pijpjes omhoog kruipen. Het elastiek bij de taille zorgt ervoor dat de broek netjes op je heupen blijft zitten als je flink aan het rennen, springen of dansen bent. De stof (een mix van katoen en polyester) voelt heerlijk zacht aan, maar is tegelijkertijd ook stevig genoeg om keer op keer te dragen. Ik heb de workout shorts al een aantal keer in de wasmachine gegooid maar ze zien er nog steeds als nieuw uit. Dit zegt dus veel over de kwaliteit. Ik ben sowieso zeer te spreken over de kwaliteit van Gorilla Wear, want sommige van hun kledingstukken heb ik echt al jaren en draag ik nu nog steeds. De kleuren van mijn leggings en t-shirts van dit merk zijn bijvoorbeeld nog even helder als toen ik ze kocht en de stretch is er ook nog niet uit, dus ik weet zeker dat mijn nieuwe sportbroekje het ook lang zal gaan volhouden.

Verder ben ik ook enorm blij met het design van de Gorilla Wear Women’s New Jersey Sweat Shorts, want dit broekje kleedt goed af. Je benen lijken een stuk slanker doordat de broekspijpen precies op de goede plek bij je bovenbenen vallen. De achterkant zit ook mooi om mijn billen heen en het lijkt wel alsof mijn billen een stuk ronder en voller zijn. Door de felroze kleur lijken mijn benen ook nog eens een stuk bruiner (en daarom slanker), dus ik voel me heel zelfverzekerd als ik deze workout shorts draag!

Ik ben zo tevreden met deze workout shorts van Gorilla Wear dat ik stiekem nog een exemplaar gekocht heb in een andere kleur. Deze keer ben ik voor de zwarte kleur gegaan, omdat zwart toch wat neutraler is en wat beter te combineren valt met andere kleding. Het broekje zit namelijk zo enorm fijn dat ik hem ook in mijn vrije tijd en op vakantie wil dragen. De workout shorts zijn echt perfect om in een warm klimaat aan te doen, omdat het materiaal lekker luchtig is en zweet op deze manier beter wordt afgevoerd. Ik kan de workout shorts dus ook dragen met bijvoorbeeld zomerse sandaaltjes en een leuk topje. Het design is casual genoeg om ook buiten de sportschool gedragen te worden en daarom ben ik heel erg blij dat ik nu twee van deze geweldige workout shorts in mijn kast heb liggen. Als je dus op zoek bent naar een fijne korte sportbroek voor binnen en buiten de sportschool, dan is deze Gorilla Wear Women’s New Jersey Sweat Shorts wat mij betreft echt de allerbeste optie!

Geplaatst in: Fashion