Jacob Cohen: Broek waar je jaren plezier van hebt

Jacob Cohen broeken

De spijkerbroek is wat mij betreft echt een onmisbaar item in je kledingkast en daarom ben ik constant op zoek naar de perfecte jeans. Jacob Cohen is inmiddels echt mijn favoriet wanneer het op spijkerbroeken aankomt en laatst heb ik bij Pauw.com ook weer een nieuw exemplaar van dit mooie merk gekocht. Ik ben voor de zwarte Kimberly Cropped Skinny Jeans gegaan en ik ben enorm tevreden over deze aankoop!

Ten eerste zit de Jacob Cohen Kimberly spijkerbroek heel erg lekker. Bij mij zit de jeans echt als gegoten doordat er een heel klein beetje stretch in de stof zit. Hij rekt overigens helemaal niet uit, wat soms wel een probleem is bij andere jeans waar stretch in zit. Ik heb deze Jacob Cohen jeans inmiddels al een aantal weken bijna iedere dag aan gehad en hij zit nog altijd even goed als de eerste keer dat ik de broek paste. De spijkerbroek is trouwens van exclusieve Kurabo denim uit Japan gemaakt. Kurabo schijnt een van de beste denims ter wereld te zijn, dus dan weet je ook meteen dat het met de kwaliteit wel goed zit. Verder is het leuk om te weten dat elke jeans van Jacob Cohen met de hand gemaakt is en dat voor de wassing Griekse puimstenen zijn gebruikt, dus dat maakt iedere broek helemaal uniek en erg speciaal. Er zijn geen giftige chemicaliƫn gebruikt bij het maken van Jacob Cohen jeans, dus als je voor dit merk kiest, dan ben je ook nog eens goed voor het milieu!

Naast de goede kwaliteit ben ik ook erg fan van mijn nieuwe Jacob Cohen Kimberly Jeans vanwege het design. De broek heeft een “skinny” model, dus hij zit mooi strak. Mijn benen lijken ook echt een stuk langer en slanker als ik deze spijkerbroek draag! Dit komt denk ik door de strategische wassing op de juiste plaatsen bij de bovenbenen en kont. Hierdoor lijken mijn billen dus ook een stuk voller en ronder, dus ik voel me altijd enorm zelfverzekerd en sexy als ik deze jeans draag. Ik denk echt dat deze jeans erg flatteus zal staan bij iedere vrouw! De pijpen zijn “cropped”, dus ze komen net boven je enkels uit. Ik vind dit persoonlijk heel erg leuk bij mij, want het staat veel vlotter als je net je enkels kunt laten zien. Ook lijken mijn kuiten en enkels een stuk slanker als de pijpen net een beetje boven mijn enkels uitkomen. Vooral onder gave sneakers of coole pumps vind ik het fijner als de broek wat kortere broekspijpen heeft, want dan zie je mijn schoenen ook beter.

Inmiddels heb ik de Jacob Cohen jeans al heel veel keren gedragen en ik kan het bijna overal mee combineren. De spijkerbroek staat prachtig onder allerlei truien, blouses en topjes. Ook kun je er sneakers, hakken, laarsjes of sandaaltjes onder dragen en alles staat echt super. Door de zwarte kleur kun je eigenlijk nooit de mist in! Ik vind dat iedereen sowieso een zwarte jeans in zijn of haar kledingkast moet hebben en voor mij is deze Jacob Cohen Kimberly spijkerbroek echt het perfecte exemplaar. Ik raad deze jeans daarom echt aan als je wil investeren in een goedzittende spijkerbroek die gemaakt is van premium Japanse denim. Ik weet absoluut zeker dat je met deze broek nog jaren plezier gaat hebben!

Geplaatst in: Fashion