Stevige lifting straps van Gorilla Wear

Doe jij aan krachttraining in de gym of thuis dan zal het je vast zijn opgevallen dan je bij het doen van pulls en deadlifts wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Dit is precies wat de Lifting straps van Gorilla Wear jou bieden. Het optillen van zware gewichten bij het doen van zulke trainingen gaat je nu makkelijker af. Wat wel eens voor komt is dat men bij te weinig ondersteuning meer energie kwijt raakt. Bij het gebruik van lifting straps voorkom je dit. Als gevolg van de juiste ondersteuning kan je intensiever trainer en jouw energie op efficiƫntere wijze gebruiken.

De lifting straps zorgen ervoor dat je een betere grip hebt. Het hebben van een goede grip op alle training equipement is van groot belang. Er is zo geen slip mogelijkheid en een goede executie van het doen van pulls en deadlifts. Lifting straps zorgen er ook voor dat jij je niet onnodig te veel energie kwijt hoeft te zijn aan het doen van oefeningen. Overspannen zijn bij het doen van krachttrainings oefeningen is dus vervelend. De lifting straps kun je ook voor ander soort oefeningen gebruiken. Denk aan oefeningen zoals chin ups, oefeningen met halters en pulldowns. Wanneer je het verschil ervaart bij het gebruiken van de Lifting straps, zul je niets anders meer willen. Zo goed zijn ze!

Wat maakt de lifting straps zo handig voor krachttrainingen

De lifting straps van Gorilla Wear zijn gemaakt van stevig materiaal. Door het materiaal van zeer hoge kwaliteit gaan de lifting straps zeer lang mee zonder dat de kwaliteit van het product achteruit gaat. De lifting straps hebben een pad gemaakt van foam dat 5 mm dik is. Het foam materiaal en de dikte ervan zorgen voor perfecte ondersteuning van de polsen. Ook is er nagedacht over de grip die je hebt bij het opdoen van de straps, vandaar dat er een wat bredere strap is (een strap met een breedte van 3,8 cm).Ook is er een langere strap van 60 cm. Deze extra lange straps zijn behulpzaam in het hebben een goede wikkeling om de handen.

Straps kunnen na verloop van tijd beginnen te rafelen en scheuren, door veelvuldig gebruik. Door ons goede stikwerk zal je hier geen last van hebben omdat de naden dubbel gestikt zijn. De Gorilla Wear lifting straps zijn niet moeilijk om te gebruiken. Ze voelen prettig aan en zijn daarmee ook gebruiksvriendelijk. Ook kun je de lifting straps zelf instellen en de pasvorm daarmee aanpassen. Het kunnen aanpassen van de pasvorm zorgt voor een beter gebruik van de straps.

Lifting straps kun je makkelijk bestellen op Gorilla Wear tegen een zachte prijs. De straps kun je bestellen in de kleur zwart. De lifting straps zijn one size lifting straps. Of je nu kleine of grotere handen hebt, deze lifting straps passen altijd.

De lifting straps worden met een handige plastic etui geleverd. Deze etui is afsluitbaar, waardoor je het altijd kan blijven gebruiken om de lifting straps op te bergen. Dit is een handige wijze om al jouw fitness benodigdheden bij elkaar te houden.

Heb jij een bestelling van 99 euro of meer, dan kun jij de bestelling plaatsen en genieten van een gratis levering.

Geplaatst in: Uncategorized