Toegankelijkheid

De gemeente Leeuwarderadeel heeft er alles aan gedaan om deze site zo toegankelijk mogelijk te maken voor de bezoekers.

Browsers

De website van de gemeente Leeuwarderadeel is geschikt voor alle moderne internet browsers, zoals Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Afdrukken

Alle informatieve pagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "Print" te klikken of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

Voorlezen

De website is voorzien van een voorleesfunctie. Bovenaan iedere pagina treft u een link aan naar een voorleesdienst die de betreffende pagina aan u voorleest.

PDF-bestanden bekijken

De PDF-bestanden die op de website worden aangeboden kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader. PDF's voldoen niet aan de Webrichtlijnen.

Melden van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website ondanks alles niet voldoet of hebt u
om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

Stuur een e-mail

U kunt een melding doen door een e-mail te sturen naar webmaster@leeuwarderadeel.nl. Beschrijf hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op.

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browsersoftware u hebt, of u instellingen hebt aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding gaan wij dan onderzoeken en u wordt op de hoogte gesteld van de
beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.

Status

Leeuwarderadeel doet er zoveel mogelijk aan om haar website toegankelijk te houden volgens de webrichtlijnen. Omdat wij de website hierop niet laten toetsen, kan het echter zijn dat u niet-toegankelijke pagina's of onderdelen van pagina's tegenkomt. Is het het geval? Neem dan contact op met de webmaster@leeuwarderadeel.nl.