Wrist Wraps van Gorilla Wear

Wrist wraps

Gorilla Wear werd geïntroduceerd sinds de jaren ‘80 en is een legendarisch Amerikaans bodybuilding- en fitnesslevensstijlmerk ‘voor de gemotiveerde’. Elk kledingstuk is ontworpen voor gemotiveerde en veeleisende atleten overal ter wereld. Zo ook de Gorilla Wear wrist wrap. Het is uniek, het past, het breekt niet af en het geeft je de authentieke en individuele uitstraling die je lichaam verdient. Gemaakt met uitgebreide kennis om een betere wrist wrap te bieden die langer meegaat en het doel dient. Het heeft een professioneel, rubberen ontwerp met het nieuwe logo van Gorilla Wear dat de wrist wraps een strak uiterlijk geeft. Het is perfect voor mannen en vrouwen die van sporten houden. Het is gebouwd om de workout te verbeteren met dead lift en bankdrukken. Gollira Wear pols wraps zijn de perfecte workout bandjes om het wikkelproces snel en lang genoeg te maken om de pols te ondersteunen.

Voor betere controle over je training en het voorkomen van blessures kun je de stoere Gorilla Wear Wrist Wraps gebruiken. Ze zullen je training naar een hoger niveau tillen. Deze set van twee polsbandages beschermt je polsen tijdens het trainen op trainingsapparatuur. Het belangrijkste is dat ze de klappen opvangen tijdens intensieve training, zoals zwaar gewicht tillen, vechtsporten, krachttraining en crossfit. Gorilla Wear Pro Wrist Wraps zijn meer dan 46 cm lang en gemaakt van stevig, elastisch materiaal dat langdurig kan worden gebruikt. Dit maakt ze geliefd onder de fanatieke sporters. Als ze stevig vastzitten, zullen ze je beweging beperken, wat zal voorkomen dat je polsen letsel oplopen tijdens het liften. Het zal je polsen extra ondersteunen tijdens het trainen, ze beschermen je handen tegen scheurtjes en ze ondersteunen de pezen en ligamenten in je polsen. Je kunt dus zorgeloos je workouts doen. Het is niet nodig om de maat te kiezen, aangezien de wrist wraps volledig aanpasbaar zijn, zodat je het persoonlijke ondersteuningsniveau kunt krijgen dat je nodig hebt en wilt door eenvoudig de strakheid van de wraps aan te passen. Ze zijn perfect voor zowel mannen als vrouwen.

De Gorilla Wear Wrist Wraps bieden twee wrist wraps en ze hebben elk een universele maat en stevige klittenbandsluiting, waardoor ze perfect om elke pols passen. Het heeft een speciale duimlus voor optimaal comfort en bescherming. De wrap is volledig verstelbaar en past op elke pols met een lengte van 46 cm en een breedte van 8 cm. deze polsbandage van Gorilla Wear glijdt niet weg, waardoor hij stevig te gebruiken is. Ze zijn duurzaam en gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik. De Gorilla Wear Pro-polsbandjes zijn verpakt in een plastic sluitdoos, zodat je ze goed in je sporttas kunt bewaren. De polsbandages bestaan uit hoogwaardige elastische materialen, zoals polyester, katoen en nylon klittenband of je kunt kiezen voor een aangepast ontwerp met 100% katoen. Je vindt bij gorillawear.com altijd de beste sportkleding en-accessoires, waardoor workouts een plezier zijn. Ben jij ook klaar om je workouts te intensiveren? Ga dan naar gorillawear.com en ervaar zelf de voordelen van de wrist wraps.

Geplaatst in: Gezondheid